Dejan Lovren zbog ozljede koljena upitan za Europsko prvenstvo

Foto: Krešimir Kundić

Problemi na pripremama hrvatske nogometne reprezentacije u Rovinju uoči odlaska na Europsko prvenstvo. Dejan Lovren je osjetio problem s ligamentom u koljenu zbog čega je propustio današnji trening. Iskusni stoper Zenita je zbog iste ozljede propustio završnicu ruskog prvenstva te je time postao upitan njegov nastup na predstojećoj kontinentalnoj smotri.

“Nažalost pojavio nam se problem s Dejanom Lovrenom. Osjetio je staru ozljedu s kojom je došao, ponovila se i vidjet ćemo kakva je situacija. Svi ostali kreću s ozbiljnim radom jer pred nam je puno posla. Znam da su dečki imali tešku sezonu, da im nije lako. Morat će na pregled, treba vidjeti kako će biti, nadam se da će sve završiti dobro. Moramo biti optimisti, ali i oprezni. Imao je taj problem s ligamentom zbog čega nije igrao zadnje četiri utakmice za Zenit. Bilo je sve u redu, oporavio se, zaista je jako dobro trenirao, a onda je ponovno osjetio bol. Žao mi je toga, ali konačan popis morat ćemo prolongirati za koji dan. Do utoraka nećemo imati riješenu situaciju oko Lovrena.”, izjavio je izbornik Zlatko Dalić za Sportske novosti.

Izbornici reprezentacija konačan popis od 26 nogometaša za EURO moraju prijaviti do 1. lipnja. Na prvotnom popisu kojeg je objavio Dalić pretpoziv su od obrambenih igrača dobili Marin Pongračić i Filip Uremović koji je također u procesu rehabilitacije nakon ozljede koljena.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter