Demoni: Igor Pamić nije naš miljenik

Foto: Demoni Pula
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što su se u javnosti pojavile špekulacije da će Igor Pamić zamijeniti Igora Cvitanovića na klupi Istre 1961 oglasili su se iz udruge navijača Demoni Pula te su ovom prilikom poručili:

Nakon razno-raznih novinarskih špekulacija oko ponovnog dovođenja Igora Pamića za trenera našeg kluba, gdje se njega predstavlja kao miljenika pulske publike, treba naglasiti da za “KN Demoni Pula” on nije nikakav miljenik, nego izrazito osoba koja zbog svog neprofesionalnog vođenja posla, izostanaka sa treninga, vođenja takozvanog ‘kafanskog’ načina života i kad se svemu tome pridoda njegovo surađivanje i kombinacije sa Nevenom Šprajcerom (osoba koja je u srpnju 2017. na vrhovnom sudu osuđena na 10 mjeseci zatvora uz rok kušnje 4 godine u sklopu antikorupcijskog djelovanja u nogometu u aferi “offside” iz 2014.) gdje su vlastite interese stavili ispred interesa kluba, možemo doći do jasnog zaključka da njegov dolazak u klub može samo negativno utjecati na publicitet i daljnji razvoj kluba.
Nikakve špekulacije, Pamića dalje od kluba – zaključili su Demoni.

Pamić je na klupi pulskog prvoligaša bio od ožujka 2011. do listopada 2015. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter