Di Marzio: Fossati na pragu dolaska u Hajduk

Screenshot: You Tube
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Talijanski nogometaš Marco Fossati na pragu je dolaska u Hajduk. Poznati novinar Gianluca Di Marzio navodi da se radi o posudbi iz AC Monze te je da je transfer nadomak realizacije. 28-godišnji defanzivni veznjak je član kluba kojeg je vlasnik Silvio Berlusconi od siječnja 2019. godine te je u aktualnoj sezoni upisao deset nastupa u Serie B te tri u kupu.

Zanimljivo da je prema pisanju talijanskih medija Hajduk za dovođenje Fossatija bio zainteresiran i u ljeto 2018. godine, no tada od posla nije bilo ništa. 

Fossati je prošao omladinsku školu Milana i Intera te je nastupao za sve mlade selekcije Italije, a za U21 vrstu je odigrao pet utakmica. Za Rossonere nikad nije službeno debitirao te je bio slan na posudbe u Latinu, Ascoli, Bari i Perugiju. Nakon što je napustio San Siro skrasio se u Caglariju, a potom je bio član Hellas Verone. U dosadašnjoj karijeri u Serie A je zabilježio 17, a u Serie B čak 173 nastupa u kojima je zabio deset golova tome dodavši i 14 asistencija.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email