Di Marzio: Tudor je prihvatio ponudu Pirla i odlazi u Juventus

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što su jutros iz ’24 sata’ prvi objavili vijest da je novi trener Juventusa Andrea Pirlo pozvao Igora Tudora da mu bude pomoćnik u prvom seniorskom mandatu, stižu i vijesti iz Italije.

Prema saznanjima jednog od najkredibilnijih talijanskih novinara Gianluce Di Marzija trener Hajduka Igor Tudor prihvatio je poziv Pirla te će biti dio njegovog stručnog stožera.

Prema navodima nekih izvora iz Italije stručni stožer Andree Pirla osim Tudora, koji će biti tehnički asistent, činit će pomoćnik Roberto Baronio, kondicijski trener Paolo Bertelli, trener vratara Claudio Filippi, dok će analitičar biti Antonio Gagliardi.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email