Dinamo donirao 500.000 kuna i dva sanitetska vozila

Foto: Zona Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Popisu donatora koji su odlučili pomoći u borbi protiv pandemije koronavirusa i posljedica velikog potresa koji je pogodio Zagreb priključio se i Dinamo.

Uprava Plavih je odlučila da će financirati kupnju dva potpuno opremljena sanitetska vozila te će s po 250.000 kuna pomoći obnovu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici i klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb u Petrovoj ulici koje su stradale u razornom potresu.

Iz Maksimira navode da je “…Dinamo simbol grada Zagreba i klub koji je uvijek bio spreman pomoći drugima u nevolji, a posebno u kriznim trenucima kada je iznad svega potrebno zajedništvo, razumijevanje, podrška i pomaganje.”

Navode da se “Hrvatska nalazi u nezapamćenim kriznim trenucima uzrokovanim epidemijom koronavirusa i razornim potresom koji je pogodio prije nekoliko dana naš Zagreb, ali u ovoj nesreći naša je zemlja i naši su ljudi još jednom pokazali da imaju ogromno srce, veliku hrabrost i da imamo na tisuće heroja… ujedinjeni, hrabri, složni i svi do jednoga – pravi heroji. Na nama je da odgovornim djelovanjem pomognemo zajednici, ustanovama i pojedincima u velikoj borbi koju vodimo svi zajedno.”

Iz kluba su također pružili “..najiskreniju podršku svim građankama i građanima, djeci i odraslima, onima oboljelima od koronavirusa, svima ugroženima, njihovim obiteljima, svima nastradalim u potresu koji je zadesio Zagreb, svim službama, pojedincima i organizacijama koji su danonoćno pomagali u ovim nevoljama, koji od jutra do mraka pomažu drugima, spašavaju živote, brinu o ugroženima. Hrabri ste, snažni ste i činite nas ponosnima što imamo privilegiju živjeti zajedno s vama u maloj zemlji velikog srca kao što je Hrvatska.”

Uputili su i “…punu podršku državnim tijelima Republike Hrvatske koja neumorno rade sve da osiguraju sigurnost i zdravlje stanovnika Hrvatske u ovoj velikoj zdravstvenoj i gospodarskoj krizi.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter