Dinamo i Novo Vrijeme love majstoricu za finale

Foto: Futsal Dinamo

Danas će se odigrati uzvratne utakmice polufinala prvenstva Hrvatske u futsalu. Futsal Dinamo u 18 sati u Domu sportova II dočekuje prvaka Olmissum, a Crnica u 20 sati na Baldekinu, uz izravni televizijski prijenos, Novo Vrijeme iz Makarske.

U prvoj utakmici u Omišu, Dinamo je dobro otvorio susret, no domaćini su se s dva pogotka pred kraj poluvremena uspjeli odvojiti na dva razlike. Na kraju je Olmissum slavio 3:1 i ostvario prvi bod u polufinalu. U aktualnoj sezoni Omišani su četiri puta svladali Dinamo, tri puta u prvenstvu i jednom u kupu.

Trener Dinama Alen Jukić na raspolaganju ima sve igrače te se Dinamovci nadaju upisati prvu pobjedu protiv Omišana u sezoni, pobjedu koja bi im donijela majstoricu za finale, u utorak 11. svibnja.

Utakmica se prenosi na Dinamovom YouTube kanalu.

Šibenska Crnica iznenadila je Novo Vrijeme u Makarskoj i slavila 3:1 te na domaćem terenu, na kultnom Baldekinu, ima prvu meč loptu za povijesno finale prvenstva. Šibenčani cijelu sezonu igraju promjenjivo, no na kraju su redovni dio prvenstva završili na trećem mjestu.

Prvaci iz 2018. i 2019., i prošlosezonski viceprvaci, nadaju se četvrtom uzastopnom finalu. No, za plasman u finale Makarani prvo će u Šibeniku morati izboriti majstoricu, a onda i dobiti Crnicu na domaćem terenu, što će biti sve samo ne lagano, budući da ih je Crnica pobijedila u sve tri utakmice ove sezone.

Futsal Dinamo