Search
Close this search box.

Dinamo kupio Frana Brodića i ostavio ga na posudbi u Varaždinu

Posljednjeg dana prijelaznog roka Dinamo je okončao još jedan posao. Nakon dolaska Arijana Ademija u Maksimir se nakon devet godina vratio i Fran Brodić. 26-godišnjak je s Plavima potpisao ugovor na tri sezone, a prema informacijama 24sata Varaždinu je za igrača kojem je koncem sezone isticao ugovor pripala odšteta od oko 500.000 eura.

– “Jako sam sretan zbog povratka u ovaj veliki klub. Za mene je u Dinamu na neki način sve počelo i oduvijek sam Maksimir smatrao svojim drugim domom. Činjenica što me klub odlučio vratiti u svoje redove u mojim najboljim nogometnim godinama potvrda je da se razvijam u dobrom smjeru, ali i motivacija da nastavim s daljnjim radom i trudom kako bih dodatno napredovao. Zahvaljujem svima u klubu što su mi omogućili da se vratim”, rekao je Fran za službene stranice Dinama.

Brodić usprkos potpisu s Dinamom neće biti na raspolaganju treneru Sergeju Jakiroviću jer je odmah vraćen na posudbu u Varaždin gdje će boraviti do konca sezone. U momčadi koju vodi Mario Kovačević je ove sezone pružao odlične igre te je već upisao šest pogodaka i jednu asistenciju u šest prvenstvenih utakmica.

Brodić je omladinsku školu Dinama napustio 2014. godine, a u karijeri je potom igrao u Club Bruggeu, Royal Antwerpu, KSV Roeselareu, Cataniji, Reggio Audaceu, Kustošiji i Gorici prije nego što je siječnju 2022. godine potpisao za Varaždin. Bio je član svih mladih selekcija Vatrenih.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter