Dinamo osnovao humanitarnu zakladu “Nema predaje” (VIDEO)

Screenshot: You Tube
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Građanski nogometni klub Dinamo osnovao je humanitarnu zakladu “Nema predaje” čiji su glavni ciljevi promicanje jednakosti, jednakih mogućnosti i ravnopravnosti kroz nogomet te pružanje pomoći na temelju socijalne solidarnosti.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Svrha Zaklade je promicanje razvoja nogometa pružanjem potpore mladim i darovitim nogometašima, bivšim igračima, navijačima, članovima podupirateljima te pružanje pomoći osobama sa socijalnim, zdravstvenim, humanitarnim i drugim potrebama na temelju načela socijalne solidarnosti.

Zaklada će svoje programe i aktivnosti provoditi kroz tri glavna područja: programe socijalne uključenosti i socijalne solidarnosti, programe za integraciju osoba s invaliditetom te programe za razvoj mladih darovitih sportaša.

Na čelu zaklada biti će predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras, a u Upravnom odboru su još Krešimir Antolić, Amra Peternel, Iva Cigrovskij, Damir Krznar i Damir Najmenik. Prvi donator zaklada je GNK Dinamo koji je njeno djelovanje za početak financirao s milijun kuna.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email