Dinamo predstavio izgled novog stadiona

Dinamo je po prvi put predstavio ideju i viziju kako bi trebao izgledati novi stadion na Maksimiru.

Na temelju materijala napravljenih od strane kluba, a usklađenih sa standardima UEFA-e, vizualni izgled stadiona u Maksimiru napravio je poznati zagrebački arhitekt g. Otto Barić, sa svojim partnerima iz specijalizirane tvrtke Polymachine.

Novi Dinamov stadion uključivao bi 34 000 natkrivenih mjesta, 3000 VIP mjesta, vrhunski hospitality, medijski centar, osiguran smještaj za gledatelje s invaliditetom i još mnogo toga.

Investicija izgradnje stadiona procjenjuje se na oko 60 milijuna eura, a realizacija bi trajala tri godine.

Iz Dinama poručuju da žele sudjelovati u izgradnji novog stadiona zajedno sa strateškim partnerom u projektu – Gradom Zagrebom.

Uz to pozivaju sve navijačice i navijače Dinama da podrže njihovu težnju za pokretanjem aktivnosti koja će kroz arhitektonski natječaj, odabir idejnog rješenja i izradu projekta, omogućavanje prihvatljivog modela financiranja i naposljetku izgradnju modernog Dinamova doma podići klub na višu razinu i učiniti ga još boljim, na ponos hrvatskog nogometa.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter