Dinamo s treninzima počinje u ponedjeljak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što su državne vlasti odobrile treninge sportaša i sportašica 1. i 2. kategorije pojedinačnih sportova kao i svim seniorskim sportskim sastavima u najvišem rangu natjecanja pod vodstvom novog trenera Igora Jovićevića s grupnim treninzima u ponedjeljak počinje i Dinamo.

Plavi će trenirati u grupama od po pet igrača na nekoliko terena i u različitim terminima, a tom prilikom će se poštivati sve epidemiološke mjere. Igrači tako neće koristiti svlačionice, niti će treninzi biti otvoreni za medije i javnost. 

S treninzima su već ranije počeli i Hajduk, Osijek, Rijeka, Lokomotiva, Gorica, Slaven Belupo, Inter-Zaprešić i Istra 1961, a u ponedjeljak će se osim Plavih okupiti i nogometaši Varaždina.

HNS će do 4. svibnja, prateći upute nadležnih službi, odlučiti hoće li se HT Prva liga nastaviti 30. svibnja ili za to još neće postojati adekvatni uvjeti. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter