Dinamo saznao prvog suparnika u novoj europskoj sezoni

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aktualni prvak Hrvatske Dinamo će u prvom kolu kvalifikacija Lige prvaka igrati protiv Valura, odlučio je ždrijeb koji je održan u švicarskom Nyonu.

Plavi će prvu utakmicu igrati u Maksimiru 6. ili 7. srpnja dok je uzvrat na rasporedu tjedan dana kasnije kod prvaka Islanda.

Potencijalni suparnici Plavih prema unaprijed određenim skupinama još su mogli biti Linfield (NIR), Hibernians (MLT) te pobjednik pretkvalifikacija u kojima od 22. do 25. lipnja sudjeluju Folgore (SMR), Priština (KOS), HB Tórshavn (FRO) i Inter Club d’Escaldes (AND).

Ždrijeb drugog kola kvalifikacija Lige prvaka u kojem će pobjednik dvoboja Dinama i Valura također biti nositelj na rasporedu je sutra od podne, a termini odigravanja prvih susreta su 20. i 21. srpnja dok su uzvrati predviđeni 27. i 28. srpnja.

Sutra od 13:30 će svoje suparnike saznati i preostali hrvatskih predstavnici u europskim natjecanjima. Osijek, Rijeka i Hajduk kao nositelji sudjeluju u drugom kolu kvalifikacija novoosnovane Konferencijske lige, a na travnjake će prvi put istrčati 22. srpnja.

Ždrijeb 1. kola kvalifikacija Lige prvaka:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email