Dinamo to smo mi: ‘Nakon jedne od najuspješnijih godina u povijesti opet se dijeli novac Dinama u tuđe džepove’

Facebook/NK Lokomotiva Zagreb
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Povodom ‘zatopljavanja’ odnosa između Dinama i njegove nekadašnje druge momčadi, danas stalnog prvoligaša, Lokomotive – priopćenjem se na službenoj ‘Facebook’ stranici oglasila udruga navijača hrvatskog prvaka ‘Dinamo to smo mi’.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Prije godinu dana za milijun eura Dinamo je doveo Komnena Andrića iz Intera. Lijep novac za trećeg napadača koji je pola golova zabio iz penala.
Ove zime Andrić je posuđen natrag u Zaprešić.

Prije godinu dana iz Gorice je doveden za dva milijuna eura Iyayi Atiemwen, s obzirom na to da nije bilo tako davno, maksimirsku idilu prekinuo je trener Bjelica javno progovorivši protiv transfera. Čim je igrač potpisao javljala se kombinacija posudbe u arapski klub pod vodstvom nepravomoćno osuđenog kriminalca.
Od prije dva dana „Beli” je član Lokomotive.

Nepravomoćno osuđeni kriminalac koji je sportski direktor Dinama bez ugovora, vjerojatno po bratovom principu u ulozi „savjetnika”, prošli tjedan objavio je kako Dinamo dovodi Frana Karačića iz sestrinske Lokomotive.
Dotičnom igraču je isticao ugovor. Dinamo nije potpisao ugovor s njim pa pričekao do ljeta da odigra svoje, već je kupio za nepoznat iznos igrača koji je mogao doći besplatno da bi ga potom posudio do ljeta toj istoj Lokomotivi.

Nakon jedne od najuspješnijih godina u povijesti opet se dijeli novac Dinama u tuđe džepove. Malo u klub s kojim je #Dinamo u incestuoznom odnosu puno desetljeće, a malo u „Menadžera iz predgrađa” koji je davno prije bio probna verzija „Lokomotive”.

Novcem od europskih nastupa, transfera, ulaznica, tv prava i ostalih prihoda raspolaže nelegitimna uprava koja je dala blagoslov za najveću pljačku u povijesti hrvatskog sporta. U klubu su i dalje ljudi koji imaju presudu i optužnice, a od igrača, trenera do rukovodećih struktura javno izjavljuju vjernost bjeguncu pred hrvatskim pravosuđem.

Demokratski izbori isključivo po principu jedan član = jedan glas jedini su način kako prekinuti kontaminaciju kluba i kolaboraciju s političko-menadžersko-mafijaškim strukturama koje su unutar i oko kluba već dvadeset godina.

Dvadeset godina otkako je jedna razbojnička banda razbucala i opljačkala klub, a na to zajahala druga.

Hoćemo izbore!”

Povezano s temom:

>> Ivan Šunjić potpisao za Dinamo, ostaje u Lokomotivi do kraja sezone

>> Lokomotiva 70% prihoda od prodaje u Dinamo

>> Lokomotivine financijske čarolije (s Dinamom, naravno)

>> Još jedan dokaz da je Lokomotiva druga momčad Dinama


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter