“Dinamo to smo mi” upozorava na diskriminaciju članova

Foto: Dinamo to smo mi
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Udruga ‘Dinamo to smo mi’ prije više od 40 dana predala je prve zahtjeve za učlanjenje GNK Dinamu i do danas navijači nisu dobili svoje članske iskaznice. Zahtjevi za učlanjenje su uredno popunjeni te je uplaćena članarina, no iz kluba nema nikakvih informacija kad će biti poslane članovima.

“Javljaju nam se i drugi navijači koji su prije dva mjeseca svoje zahtjeve za produženje članstva podnijeli te platili članstvo izravno klubu da iste nisu dobili te također nemaju informacije kad će njihov zahtjev biti realiziran”, kaže predsjednik Udruge Juraj Čošić i napominje kako je do sada bilo uobičajeno da klub članske iskaznice pošalje desetak dana nakon predaje zahtjeva.

Prema neslužbenim informacijama GNK Dinamo istovremeno provodi akciju  organiziranog učlanjivanja putem određenih povjerenika.

“Zastoj u učlanjivanju putem naše Udruge ili izravno u klubu vremenski se poklapa s osnivanjem ‘Dinamo to smo mi’ i sve glasnijim zahtjevima kako navijača tako i institucija za provođenjem izbora u klubu. Pozivamo Upravu GNK Dinama da otvore vrata kluba za sve svoje navijače.”, poručuju u Udruzi.

‘Dinamo to smo mi’ podsjeća navijače da se članstvo može realizirati putem njihove Udruge koja zahtjeve i članarinu predaje klubu te putem povjerenika ili osobno u prostorijama GNK Dinamo. Godišnja članarina za punoljetne osobe iznosi 60 kuna. Ovim putem pozivamo sve koji dišu plavo i žele osigurati svjetliju budućnost kluba da to učine čim prije, a Udruga će se pobrinuti da ostvare svoje prava na članstvo u Udruzi građana GNK Dinamo.

Dinamo to smo mi


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter