Dinamo za utakmicu sa Slavenom zatvorio istočnu tribinu stadiona Maksimir

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U srijedu, 17. lipnja, Dinamo od 18:55 na Maksimiru u sklopu 29. kola HT Prve lige dočekuje Slaven Belupo. Prva je to utakmica nastavka sezone u kojoj je uz ograničenja dozvoljeno prisustvo gledatelja na stadionu.

The Ultimate Managed Hosting Platform

>> Gledateljima na stadionima više se ne preporuča nošenje maski

Prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo klubovima je dozvoljeno otvoriti 1/3 kapaciteta stadiona.

Obzirom da je maksimirski stadion oštećen za vrijeme potresa koji je 22. ožujka pogodio Zagreb u tijeku je pregled tribina kako bi se utvrdilo jesu li pogodne za daljnju upotrebu.

Dosadašnjim pregledom utvrđeno je da su tribine zapad, sjever i jug pretrpjele sekundarna oštećenja koja nisu izazvala opasnost od gubitka stabilnosti te se navedene tribine mogu nastaviti koristiti za sportske priredbe na stadionu. Na sjevernoj tribini moguću opasnost predstavljaju elementi staklene stijene na sjevernoj fasadi jer su se uslijed potresa pomakli iz svoje ravnine. Iz tog razloga, radi zaštite gledatelja, bit će građevinskom skelom natkriveni određeni dijelovi površine uz sjevernu fasadu.

S obzirom da tribina istok još nije obuhvaćena ovim pregledom pa nije određen utjecaj potresa na statiku i druge elemente tribine, za utakmicu sa Slaven Belupom za gledatelje će biti otvorene tribine: zapad dolje i gore, sjever dolje i jug, a nakon eventualne popune kapaciteta tribine jug, bit će otvorena tribina sjever gore, priopćili su iz Dinama.

Za utakmicu sa Slavenom tribine će tako biti otvorene na sljedeći način:

Zapad dolje – kapacitet 2123 (vlasnika godišnjih ulaznica 2728)
Zapad gore – kapacitet 1444
Sjever dolje – kapacitet 1650 (vlasnika godišnjih ulaznica 1318)
Sjever gore – kapacitet 1503
Jug – kapacitet 1310

Sve o prioritetu i proceduri preuzimanja ulaznica, redoslijedu popunjavanja kapaciteta, razdoblju kad ih je moguće preuzeti i kupiti te ulaznicama za osobe s invaliditetom možete saznati na službenim stranicama Dinama.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter