Dino Skender više nije trener Olimpije

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ljubljanska Olimpija je raskinula suradnju sa hrvatskim trenerom Dinom Skenderom i njegovim cjelokupnim stožerom kojeg su činili Karlo Primorac, Matko Novak, Goran Boromisa i Ivan Zorić. 37-godišnji stručnjak se tako u glavnom gradu susjedne države zadržao nešto više od šest mjeseci u kojima je Zmajčeke vodio u 30 susreta u kojima je upisao skor od 16 pobjede te po 7 neriješenih i poraza.

The Ultimate Managed Hosting Platform

“Odluku smo donijeli na temelju igra koje je momčad pružala pod Skenderovim vodstvom, a koje su bez obzira na poziciju na ljestvici bile ispod prave vrijednosti Olimpije te nisu pravi odraz kvalitete igračkog kadra. Također se nije ispunila ni klupska vizija o značajnijem udjelu mladih domaćih igrača.”, pojasnili su iz kluba.

U prošloj sezone Prve lige Telekom Slovenije Olimpija je osvojila drugo mjesto s dva boda zaostatka za prvakom Celjem dok je u prvom dijelu aktualne sezone također na drugom mjestu ljestvice s tri boda zaostatka za vodećim Mariborom. Europsku epizodu je Skenderova momčad okončala u drugom kolu kvalifikacija Europske lige kada ga je eliminirao Zrinjski iz Mostara.

Skender je prije Olimpije radio u Osijek gdje je prvo vodio drugu momčad, a potom je od ožujka do rujna 2019. godine bio trener prve ekipe. Nakratko je potom obnašao i dužnost voditelja škole nogometa.

Podsjećamo da su Olimpiju ove zime već napustili i hrvatski igrači Ante Vukušić, Goran Milović, Mario Kvesić te Jakov Blagaić.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter