Dino Špehar pristupio Olimpiji

Foto: NK Olimpija
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski napadač Dino Špehar novi je igrač ljubljanske Olimpije s kojom je dogovorio suradnju na sljedeće dvije sezone. 27-godišnjak u Sloveniju stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa slovačkim prvoligašem Seredom za kojeg je u protekle dvije i pol godine u 51 nastupu zabio 16 golova.

“Čim sam stigao u Ljubljanu, vidio sam da se radi o prekrasnom gradu. Upoznao sam suigrače i stručni stožer te su mu sve prihvatili na dobar način. Moje ambicije su velike, ali uvijek stavljam osobne ciljeve po strani. Kao napadač, naravno, želim postizati golove, ali na prvom mjestu je momčad i njen uspjeh. Došao sam u dobar klub koji osvaja trofeje i nadam se da ćemo to uspjeti i ove sezone”, rekao je Špehar za službene stranice svog novog kluba. 

Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske je profesionalnu karijeru počeo u Osijeku, a potom je igrao za Dinamo, Lokomotivu, Istru 1961 i RNK Split. U veljači 2017. godine prelazi u Rumunjsku gdje je bio član CFR Cluja, Concordije i Dunarea Calarasija, a prije Slovačke nastupao je i za albanski Kukesi.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email