Dirnuo je cijelu Hrvatsku, a onda su reagirali navijači Hajduka: “Postavljeni temelji” za Patrikov san!

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Teška životna priča Patrika i njegovog oca iz malog mjesta u Slavoniji proširila se cijelom Hrvatskom i šire. Život bez majke i uz teško bolesnog oca natjerao je Patrika da odraste puno brže od svojih vršnjaka.

Živeći svoje geslo prkosa moćnome i zaštite slabome navijači Hajduka su prikupili više od 30 000 kuna kako bi Patrik i njegov otac ispunili san i konačno imali svoju kuću.

“Nismo se mogli ne odazvati kad je momak nekoliko kilometara od nas. Akcija je trajala svega tjedan dana, a donacije i dalje nastavljaju stizati i sve će biti proslijeđene na Patrikov račun”, ispričao je Milan Strahinec, predsjednik DPH Belišća.

Akciji DPH Belišća priključili su se brojni navijači Hajduka, Bilo srce, volonteri Društva prijatelja Hajduka i Našeg Hajduka te NK Belišće i Caffe bar Time Out u kojem su se kroz proteklih desetak dana mogle ostaviti donacije za ostvarenje Patrikovog sna.

–  “Zahvaljujem se ljudima koji su pomogli i svim navijačima Hajduka na lijepim poklonima. Hvala vam od srce. Moje želje su da se tata i ja uselimo u novu kuću i živimo u normalnim životnim uvjetima”, zahvalio je Patrik Petrović navijačima Hajduka.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email