DPH Zagreb: sutra u 19:11 svečanost

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Prenosimo objavu za javnost Društva prijatelja Hajduka Zagreb:

Svi ste pozvani na svečanu dodjelu dresa Hajduka s potpisima prvotimaca sutra 2. travnja u 19.11 sati u prostorijama Kavane i restorana Muzej na Trgu marašala Tita. Najsretniji član Društva prijatelja Hajduka u Zagrebu sutra će u svojoj kolekciji imati jedan zapravo izuzetno vrijedan dres. I to ne vrijedan samo kolekcionarski, nego i emotivno. Jer, imati dres iz sezone kad je napokon Hajduk postao ono što smo svi željeli i kad je počeo njegov povratak tamo gdje mu je mjesto – takvo što novcem se ne može izmjeriti.

Suze Igora Tudora prošli tjedan sve su kazale. Trener je tim potezom bez jedne riječi rekao sve ono što se mi trudimo riječima iskazati. Ali, eto, srce je još jednom pokazalo da je moćnije od riječi. I od novaca i države i policije i svega onog što nas na dnevnoj osnovi gazi. Privilegij da navijamo za ovaj klub je ono što nas veže, stoga još jednom sve vas pozivamo – učlanite se. Jer, biti član je skoro pa obveza pravog navijača Hajduka, ma što navijača, dosta je da ste simpatizer. Biti član znači podržavati tu ideju slobodarstva, narodnog odlučivanja, demokracije i poštenja, sve ono što naš Hajduk jeste.

Radi svega toga, sama mogućnost dobijanja dresa tek je jedna nadogradnja, bonus, osjećaj da se radi o jednom uzajamnom odnosu. navijači vole klub, ali i klub voli svoje navijače. Sutra do samog izvlačenja se može učlaniti u DPH, imat ćete punkt i za to, i svi oni koji se učlane ulaze u bubanj. Ako do sada niste iz nekog razloga postali član, sutra je prilika koja nudi i mogućnost nagrada. Osim dresa, osigurali smo još nekoliko nagrada, tako da će nekolicina naših članova otići bogatija za neku stvar koja ih veže uz Hajduka. A svi koji s nama provedu večer otići će bogatiji i ispunjeniji saznanjem da nas ima mnogo koji smo uz “dite pukardquo;. Emocije su zajebane, rekao je stari Bukle, i nije lagao. DPH Zagreb vraća ovu udrugu, iako formalno friško osnovano, njezinim korijenima. Koji sežu u 1949. godinu kada je u Zagrebu osnovano prvo DPH, ikada igdje. I čiji je jedan od osnivača naš najstariji član danas. Bitno se vratiti korijenima, jer nam se i klub vraća korijenima, svojoj dici i svojim navijačima.

Možemo se još samo zahvaliti samom Hajduku jer nas je podržao u ovoj akciji, i poželjeti im da i dalje idu ovim stazama na kojima sad jesu. A Igoru Tudoru poručiti da su nas njegove suze kupile za sva vremena. Hajduk živi vječno!Društvo prijatelja Hajduka – Zagreb


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter