DTSM: “Demokratizacija procesa biranja vodstva Dinama treba biti preduvjet bilo kakvim razgovorima oko gradnje stadiona”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Povodom sastanka koji je u vezi izgradnje stadiona u Zagrebu održan između gradonačelnika Tomislava Tomaševića i uprave GNK Dinama oglasila se udruga “Dinamo, to smo mi” koja je u priopćenju poručila:

“TRANSPARENTNOST I STADION Udruga navijača „Dinamo, to smo mi“ pozdravlja svaku inicijativu u smjeru izgradnje novog i funkcionalnog gradskog stadiona! Kako bi se taj projekt i realizirao, a poučeni iskustvima iz prošlosti, nužan je demokratski mehanizam kojim bi stvarni vlasnici kluba, odnosno članovi, mogli kontrolirati Upravu kluba ako bi s tog cilja skrenula.

Tražimo od gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića da kao preduvjet bilo kakvim razgovorima oko gradnje stadiona bude demokratizacija procesa biranja vodstva Dinama što je bilo i jedno od njegovih predizbornih obećanja. Više stotina milijuna kuna vrijedan projekt, ne može tek tako biti povjeren onim istim ljudima koji su blagoslovili pravomoćno dokazanu pljačku Dinama i spriječili naplatu povrata ukradenog iznosa.

Očekujemo od Tomislava Tomaševića da se jasno izjasni smatra li i dalje kako je demokratizacija procesa biranja vodstva Dinama preduvjet realizacije gradnje novog stadiona u Maksimiru.

Ovim putem pozivamo gradonačelnika grada Zagreba Tomislava Tomaševića i predsjednika Skupštine grada Zagreba Joška Klisovića da pronađu vremena za sastanak s nama kako bi otvorili teme predizbornih obećanja o reviziji statuta Dinama (kao udruge građana), ali i raspravili o modelima izgradnje novog stadiona i predstavili svoje vizije i prijedloge kako u tom povijesnom pothvatu uključiti što širu zajednicu.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter