DTSM: Ima li Skupština Dinama trunku razuma?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon jučerašnjeg povratka Zorana Mamića u Maksimir te nakon što je prije nešto više od dva tjedna potvrđena druga optužnica za izvlačenje novca iz Dinama skupštinarima kluba se javno obratila udruga Dinamo – to smo mi.

>> DTSM: Vodstvo kluba nema ni trunke obraza prema poštenim članovima Dinama

Iz udruge su putem Facebook stranice poručili:

Nakon što je svojedobno potvrđena prva optužnica protiv Zdravka Mamića, Zorana Mamića i Damira Vrbanovića, Skupština Dinama izglasala je odluku kako smatraju da Klub nije oštećen i time pokušala prejudicirati odluku suda u Osijeku. Pravomoćnost presude značit će da Skupštinari Dinama preuzimaju odgovornost za nastalu financijsku štetu. Kada presuda postane pravomoćna, u ime članova GNK Dinamo Zagreb, okupljenih u Udruzi članova GNK Dinamo “Dinamo to smo mi” tražit ćemo da 112 milijuna kuna štete solidarno podmire tadašnji članovi Skupštine čija smo imena svojedobno objavili. Ovih dana će dobiti i opomenu pred tužbu na kućnu adresu, obzirom da je #USKOK u žalbi ustvrdio kako je Klub kao Udruga građana vlasništvo svih članova.U međuvremenu je sastav Skupštine izmijenjen, ali u Dinamu ta imena također, skrivaju. Ipak, kao i par puta do sad, uspjeli smo doći do aktualnog popisa članova Skupštine Dinama.

Grafika: Dinamo – to smo mi

Ovih 80 ljudi javno pitamo, hoće li oni, obzirom da je nedavno potvrđena i druga optužnica za izvlačenje novca iz Dinama kaznenim dijelom udruživanjem u zločinački pothvat, na prvoj idućoj sjednici napraviti isto kao i u slučaju prve optužnice te preuzeti financijsku odgovornost na sebe štiteći bjegunca i njegovu vrhušku koja ih je nametnula članovima kluba?

Hoće li pokazati trunku razuma pa poslati zahtjev sudu za obeštećenje u slučaju pravomoćne presude?

Ako neće oni, to ćemo napraviti mi članovi, jer Dinamo – to smo mi!

Dinamo – to smo mi


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email