DTSM: Miroslav Rožić sa službenim vozilom Dinama imao prometnu nesreću, klub o svemu šuti zbog kaznene prijave

Dinamo grb
Grafika: GNK Dinamo

Iz udruge navijača Dinama ‘Dinamo – to smo mi’, koja se bori za pravo da svaki član Dinama ima pravo birati i biti biran u udruzi građana što GNK Dinamo jest, danas je stiglo priopćenje u kojem se proziva klub zbog zataškavanja prometne nesreće u kojoj je sa službenim vozilom kluba sudjelovao predsjednik Nadzornog odbora kluba Miroslav Rožić.

Priopćenje udruge prenosimo u cijelosti:

“Predsjednik Nadzornog odbora Dinama Miroslav Rožić nedavno je imao prometnu nesreću sa službenim vozilom Dinama. Odgovor na pitanje zašto iz Uprave Dinama nisu našli potrebu o tome obavijestiti javnost očigledno leži u kaznenoj prijavi koja je protiv njega i nepoznate osobe u klubu podignuta iz razloga što Rožić nije imao pravo koristiti službeno vozilo kluba, ali ni službenu karticu kluba. Kako nam je u neslužbenim kontaktima potvrđeno DORH i policija počeli su obradu na temelju “anonimne” prijave.

Za to vrijeme, Miroslav Rožić na račun Dinama vozi zamjensko vozilo dok je službeno na popravku i kao predsjednik Nadzornog odbora ne vidi problem u tome što se uz Dinamo vežu optužnice o izvlačenju preko 300 milijuna kuna.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se u Dinamu nezakonito troše sredstva kluba, sjetimo se samo slučaja Varga kad su se na Dinamovu karticu “peglali” laptopi, mobiteli i playstationi kojima su se plaćale usluge krivotvorenja SMS poruka. Kako je tada, kada se sve otkrilo, rekao bjegunac od pravosuđa Zdravko Mamić, novac je vratio njegov brat, također osuđenik za krađu novaca iz Dinama, Zoran Mamić, kojeg se može vidjeti i na klupi kluba”.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter