DTSM: Osuđujemo nepotizam Krešimira Antolića i tražimo da Izvršni odbor preispita odluku Uprave

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Udruga “Dinamo to smo mi” reagirala je priopćenjem na informaciju koju je Nacional prvi objavio u novom broju, u tekstu o novoj istrazi Uskoka u Dinamu prilikom koje su istražitelji zaobišli Mamićeva omiljenog policajca Krešimira Antolića.

Iz Udruge se osvrću na odluku o tome da je klub iz Maksimira na čelo tvrtke kćeri Plavi korner d.o.o. postavio brata člana uprave Krešimira Antolića,  čije je djelovanje u Dinamu Nacional rasvijetlio u novom broju.

Brat Krešimira Antolića je Tomislav Antolić koji je prethodno zaposlen u Dinamu kao kuhar, a potom je postavljen i na čelo tvrtke koja u ime Plavih vodi ugostiteljstvo na stadionu Maksimir.

“Dinamo to smo mi” je tom prigodom u priopćenju naveo:

Umjesto da u medijima ovih dana čitamo najave važnih dvoboja sa Osijekom i Krasnodarom, Uprava Dinama pobrinula se za nove afere u klubu, a i to po starim obrascima.

Pozivamo članove Izvršnog odbora i Skupštine Dinama da prespitaju odluku o školskom primjeru nepotizma koji je omogućio da za direktora tvrtke Plavi korner koju je osnovao klub stavi brata člana Uprave Dinama Krešimira Antolića, Tomislava Antolića.

Ne moramo niti podsjećati da su takvi dupli pasevi jedne braće već doveli do brojnih afera i suđenja, te kako će ponovno krajnja odgovornost biti upravo na Izvršnom odboru i Skupštini.

Mi kao članovi kluba znat ćemo se postaviti da zaštitimo interes kluba, a ozbiljnost te najave vidi se u samim dosadašnjim potezima, od prijava nadležnim tijelima do priprema pravnih postupaka i traženja odštetu. Povijest se ne smije ponavljati, već je krajnje vrijeme da se zaokrene smjer upravljanja Dinamom i omogući članovima da izaberu legalne predstavnike u tijelu kluba koji neće koristiti priliku da zbrinu obitelj i da njihov “sin radi što ja hoću Dinamu”. Ili sada po novome nečiji brat čije kulinarske sposobnosti (u koje smo se na prošlom adventu uvjerili) ne možemo uspoređivati s kuhanjem afera u Dinamu.“, zaključuje se u objavi DTSM-a.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email