DTSM tvrdi da je uprava Dinama igračima uskratila već zarađeni novac

badblueboys.hr (arhiva)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dinamo – to smo mi je dodatno pojasnio dio svoje poruke kojom su jučer odgovorili Zdravku Mamiću na prozivku trenera Nenada Bjelice i njegovog sad već bivšeg stručnog stožera.

>> DTSM odgovorio Mamiću: Igrači i stručni stožer su donijeli klubu više od 30 milijuna eura

Iz udruge članova Dinama tvrde da je uprava kluba iz Maksimira odbila igračima isplatiti već zarađeni novac koji se odnosi na razdoblje od protekla dva i pol mjeseca te su pozvali upravu Plavih da se javno izjasne o tome potezu.

Napisali su:

Dobro vam jutro želimo.

Potaknuti brojnim upitima nakon jučerašnjeg posta odlučili smo pojasniti jednu rečenicu u našem odgovoru bjeguncu od hrvatskog pravosuđa odgovornom za ukradenih 330 milijuna kuna iz Dinama.

Napisali smo: “Isto tako, zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora da bi uprava bez razgovora to smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili”.

Mnogima je za oko zapeo zadnji dio rečenice. Prema informacijama koje su nam potvrđene s nekoliko strana, Uprava Dinama (iako tvrdi samovoljno kao da su zbilja neki faktor, a jučerašnja facebook objava iz emigracijskog press ureda u Bosni i Hercegovini im je pokazala gdje im je zapravo mjesto) je igračima uskratila isplatu onog što su sami zaradili u protekla dva i pol mjeseca.

Naime, igrači Dinama primanja dobivaju kroz mjesečne isplate, ali i kroz rate (ne, te rate nisu premije, već dio ugovorenog iznosa za koji igraju u Dinamu). U Dinamu su odlučili kako rata za prvo tromesječje neće biti igračima isplaćena iako su je oni u siječnju, veljači i polovici ožujka zaradili i to su priopćili igračima sa stavom da “će biti tako ili nikako”.

Pozivamo Upravu Dinama da objasni zašto se povukao takav potez da se ne isplaćuje igračima ono što su već zaradili i zašto im se zabranio javni nastup?

Autor slike: Česma d.o.o.


Uz to priložili sliku s porukom “Krade se kad se ima, a ne kad se nema” koja je odgovor na noćašnju objavu Zdravka Mamića u kojoj je poručio “Štedi se kad se ima, a ne kad se nema.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter