Search
Close this search box.

ECA se vraća u Split: Glavna skupština u rujnu

ECA Split
Foto: HNK Hajduk

Nakon što je početkom travnja ove godine održana konferencija o ustroju klubova, s naglaskom na “Strukturu nogometnih klubova u vlasništvu članova”, ECA se još jednom odlučila vratiti u Split.

Kako prenosi Hajduk, ECA je najavila da će se u rujnu ove godine u Splitu održati 21. Glavna skupština organizacije.

“Split i HNK Hajduk bili su domaćini ECA-e u travnju, radi se o gradu bogate sportske povijesti i kulturnih znamenitosti, što ga čini idealnim mjestom za održavanje Glavne skupštine”, objavila je ECA na svojim službenim stranicama.

Hotel Le Meridien Lav ugostit će 10. i 11. rujna predstavnike klubova koji su članovi ove organizacije, a nakon što su prije nepuna dva mjeseca čelni ljudi Benfice i Athletic Bilbaoa predstavljali svoje klubove, bit će ovo novo priznanje i za grad Split i za Hajduk.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter