Eibar se iz ralja modernog nogometa izvlači uz pomoć navijača?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Strah vas je modernog nogometa u kojemu vlada novac? Onda je došao trenutak da nešto učinite kako bi oni koji jednako tako razmišljaju bili nagrađeni za svoje uspjehe! Naime, ono o čemu smo već u više navrata pisali, početkom tjedna se i definitivno ostvarilo – mali baskijski klub Eibar osigurao je direktnu promociju u najviši razred španjolskog nogometa, La Ligu. Postali su ujedno tek sedmi klub u povijesti španjolskog nogometa koji je u dvije sezone napredovao iz trećeg u prvi razred (Almeriacute;a ’79., Celta ’82., Albacete ’91., Salamanca ’95., Maacute;laga ’99., Granada 2011.), klub koji ima najmanji proračun, dolazi iz najmanjeg grada, odbija sudjelovati u pomami za astronomskim ciframa te se busa u prsa svojom skromnošću. No sva ta ostvarenja mogla bi im pasti u vodu zbog birokratskih zapreka, odnosno manjka temeljnog kapitala, kako je već objašnjeno u ranijem tekstu.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Iz Eibara su stoga pozvali navijače širom svijeta upomoć, pogotovo ljubitelje nogometa koji se zgražavaju količinom novca što se u njega svednevno slijeva, te pokrenuli internetski projekt – Defiende al Eibar, u kojemu svaka osoba može kupiti dionicu kluba po cijeni od 50euro;. Projekt je dostupan na stranici http://www.defiendealeibar.com/, pa upravo vi možete pomoći baskijskom klubu u uvećanju kapitala i kupnjom svoje dionice pomoći da nogomet ostane igra u kojoj oni mali i bez vreća ulupanog novca imaju šansu izboriti se za svoje mjesto pod suncem. Ako ste odlučili pomoći Eibaru i nabaviti svoju dionicu, svakako nam javite o dojmovima, te što mislite o ovakvom projektu i problematici.

Napomenimo još da je maksimalan broj dionica koje možete kupiti dvije tisuće, pa tako nema bojazni od privatizacije ili preuzimanja kluba.

Victoacute;rio Querido Viuda


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter