EURO 2020 zbog koronavirusa odgođen i prebačen za dogodine

Foto: UEFA
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U tijeku je video konferencija predstavnika pedeset i pet članica UEFA-e te predstavnika Izvršnog odbora kontinentalne nogometne kuće, Europskog udruženja klubova (ECA) i Europskog udruženja liga (EL) na temu daljnjeg postupanja kontinentalne nogometne zajednice povodom problema koje je uzrokovala pandemija novog koronavirusa.

Prethodno ovom sastanku predstavnici UEFA-e konzultirali su se i s predstavnicima nogometnog sindikata (FIFPro) te krovne udruge navijača kako bi dobili povratne informacije o njihovom stajalištu povodom situacije koja je pogodila nogomet.

Prva službena informacija koja je izašla sa sastanka koji je još uvijek u tijeku jest ona od Nogometnog savez Norveške koji je na svom službenom Twitter profilu objavio da je donesena odluka da se EURO 2020 odgodi za 2021. godinu i održi u terminu od 11. lipnja do 11. srpnja sljedeće godine.

Uskoro se očekuje još informacija vezano za Ligu prvaka, Europsku ligu te nacionalna natjecanja, čije je okončanje sezona prema svim informacijama bitnijih čimbenika u postupku odlučivanja – glavni prioritet svih nacionalnih saveza i samih klubova.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter