Fran Jović i Duje Strukan sude utakmice Europske lige

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

UEFA je objavila službene osobe za 1. kolo Lige prvaka i Europske lige. Dinamo u četvrtak od 21 sat na Maksimiru dočekuje nizozemski Feyenoord, a utakmicu će suditi finska sudačka četvorka koju čine Mattias Gestranius, Jan-Peter Aravirta, Mikko Alakare i Kaarlo Oskari Hämäläinen. Njih će kontrolirati David Malcom iz Sjeverne Irske dok je delegat susreta Danijel Jošt iz Slovenije.

Istog dana od 18:55 Rijeka na Rujevici igra sa španjolskim Real Sociedadom, a dvoboj će suditi Bartosz Frankowski iz Poljske zajedno sa sunarodnjacima Jakubom Winklerom, Bartoszom Heinigom i Krzysztofom Jakubikom. Kontrolor suđenja je Cipranin Costas Kapitanis, a posao delegata će obavljati Andrew Shaw iz Engleske.

Angažman u Europskoj ligi su dobili i hrvatski suci. Fran Jović će tako zajedno sa Ivicom Modrićem, Hrvojem Radićem i Marijom Zebecom dijeliti pravdu na susretu Bayer Leverkusena i Nice dok će Duje Strukan u suradnji s Goranom Pericom, Alenom Jakšićem i Marinom Vidulinom suditi dvoboj Sparta Prag – Lille.

Igor Pristovnik će pak biti kontrolor suđenja na utakmici Hapoel Beer-Sheve i Slavije Prag dok je Alojzije Šupraha delegat na susretu Lige prvaka između Red Bull Salzburga i Lokomotiv Moskve. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email