Francuski drugoligaš novi klub Matea Pavlovića

Foto: Angers
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Mateo Pavlović je nakon pet godina sporazumnim raskidom ugovora napustio Angers nakon čega je sklopio suradnju na dvije sezone s francuskim drugoligašem Amiensom.

31-godišnji stoper je u Angersu upisao 109 nastupa u kojima se šest puta upisao u strijelce. Kako novi trener Gérald Baticle više nije računao na njegove usluge odlučio je promijeniti sredinu te se priključiti klubu koji se trenutno nalazi na 15. mjestu Ligue 2 s pet osvojenih bodova u prvih šest kola.

Pavlović je prošao omladinsku školu Dinama i Zagreba, a prve profesionalne nogometne korake napravio je u Ulici pjesnika. Nakon pet godina nastupanja za Zagreb u siječnju 2013. godine ostvario je transfer u Werder Bremen. U njemačkom klubu nije se puno zadržao obzirom da je nakon godinu dana otišao na posudbu u Ferencvaros, a tamo je 2015. godine osvojio mađarski kup. Iz Werdera definitivno odlazi istekom ugovora u ljeto 2016. godine.

Stasiti stoper je za mladu reprezentaciju Hrvatske u devet nastupa zabio jedan gol, a u ožujku 2013. godine u mandatu Igora Štimca bio je rezerva u kvalifikacijskoj pobjedi Vatrenih nad Walesom. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email