Futsal Dinamo daje podršku Dariju Šimiću

Foto: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Povodom borbe za vlast u hrvatskom nogometu oglasio se i malonogometni klub Dinamo, koji je zajedno s kolegama malonogometašima u potpunosti izigran izmjenama Statuta HNS-a, pa tako ni nakon usklađivanja sa ZOS-om nemaju svog predstavnika u Skupštini.

To ih ipak ne spriječava da javno podrže kandidaturu Darija Šimića i njegovih suradnika, te još jednom podsjete ostale dionike da su u velikoj mjeri sami odgovorni za stanje u kojem se hrvatski nogomet nalazi.

>> Izmjene statuta HNS-a (1. dio): Dragi dionici, odjebite!

“Futsal Dinamo kao klub koji okuplja tisuće navijača želi ovim putem izraziti podršku Dariju Šimiću i njegovom timu u borbi za promjene u hrvatskom nogometu. Već dugo vremena stanje u hrvatskom nogometu nije na razinama na kojima može biti, a posljedice toga osjete i futsal klubovi. Iz tog razloga želimo pozvati druge nogometne klubove i ostale djelatnike koji rade u sustavu HNS-a da barem svojim javnim istupom, daju podršku kandidaturi Darija Šimića jer u ovom trenutku ne postoji itko tko može, smisleno i argumentirano objasniti zašto bi vladajuća garnitura HNS-a trebala dobiti još jednu priliku. Smatramo da Dario Šimić i njegov tim zaslužuju javni odgovor svih nogometnih dionika, a ne skrivanje i šutnju kao do sada.

Poznavajući rad samog saveza, njegov statut i propise koji brane postojeće stanje, svjesni smo da bez uključivanja svih nezadovoljnih aktera, Šimić i ekipa neće imati uspjeha na ovim izborima, ali to ne mora i ne smije značiti da borba za promjene u hrvatskom nogometu završava. Ona ovom kandidaturom tek počinje, a klubovi moraju postati svjesni da su i oni u velikoj mjeri odgovorni za stanje u kojem se nalaze. Zato još jednom pozivamo sve klubove, navijače, igrače, trenere i ostale sudionike u nogometu da daju podršku promjenama unutar saveza, kandidatura Darija Šimića i njegove ekipe zaslužuju priliku.”

MNK Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email