Futsal Dinamo dobio novog predsjednika: Cilj je naslov prvaka, a onda i Liga prvaka

Foto: Futsal Dinamo

Skupština Futsal Dinama u četvrtak je izabrala novog predsjednika kluba i ostale članove predsjedništva na mandat od četiri godine. Matiju Đulvata na mjestu predsjednika kluba zamijenio je Nikola Milojević. Umjesto Hrvoja Penave na mjesto potpredsjednika stigao je Domagoj Purgar, a Skupština kluba, sastavljena od njegovih članova, ponovno je izabrala Sebastiana Sobotu na poziciju tajnika kluba.

Nikola Milojević, koji je u prošlom sazivu bio član Nadzornog odbora, kao generalni sponzor Futsal Dinama dobio je povjerenje članova za upravljanje klubom na mandat od četiri godine.

– “Biti članom kluba kojeg su izgradili njegovi članovi je velika čast i ponos. Cilj mi je poboljšati klubu svim segmentima, sportskom, organizacijskom i financijskom. Cilj nam je dovesti nove sponzore, riješiti prostorije za klub i naravno, osvajanje naslova prvaka i igranje futsalske Lige prvaka. Kao prvi potez u tom nastojanju imenovat ću Matiju Đulvata na mjesto trenera kluba. Đulvat je jedan od najboljih europskih futsal trenera, a zajednički cilj bit će nam, za početak, profesionalizirati prvu momčad kluba. Svu svoju energiju dat ću Futsal Dinamu”, rekao je Milojević u obraćanju Dinamovim skupštinarima.

Futsal Dinamo je klub koji funkcionira prema demokratskom principu ‘jedan član, jedan glas’.

Nikola Milojević je poznati hrvatski estetski kirurg koji se školovao u Londonu i živio u engleskoj prijestolnici punih 28 godina. Novi predsjednik Futsal Dinama je sa svojom tvrtkom Poliklinika Milojević najveći sponzor kluba.

Dosadašnji predsjednik kluba Matija Đulvat obnašat će funkciju trenera prve momčadi. Đulvat je bivši hrvatski futsal reprezentativac, a trenutno je i izbornik švedske futsalske reprezentacije.

Nova sezona 1.HMNL počinje krajem rujna ili početkom listopada, a pripreme Futsal Dinama kreću krajem kolovoza. Sredinom rujna održat će se tradicionalna Šalata protiv atraktivnog protivnika na otvorenom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter