Futsal Dinamo i Panathinaikos ‘zapalili’ petu Šalatu (FOTO)

Foto: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ekipa Studentskog zbora sveučilišta u Zagrebu u nedjelju na Šalati u velikom finalu pobijedila je s 2:1 ekipu Playbox Mr. Jack i osvojila Trofej Dinamo. Odmah potom u revijalnoj utakmici Futsal Dinamo i Panathinaikos uz spektakl na tribinama najavili su novu futsal sezonu.

Uoči same utakmice održana je minuta šutnje za bivše igrače kluba koji su prerano otišli – Matu Čuljka, Matiju Capara i Oskara Kadrnku.

Futsal Dinamo u spektakularnoj atmosferi u prijateljskoj utakmici pobijedio je grčki Panathinaikos 4-3. Rezultat je naravno bio u drugom planu i peta u nizu najava futsal sezone na Šalati ostat će u sjećanju po vizualnom dekoru uz gromoglasnu podršku s tribina.

Zagrebačkoj publici predstavljeno je i veliko pojačanje Dinama – Jakov Grcić.

Na tribinama su susret pratili bivši dinamovci koji su oblačili i zeleni dres Igor Bišćan i Silvio Marić. Bili su tu i Jerko Leko, Eddy Bosnar, Tomo Šokota, Hrvoje Čale, vaterpolska legenda Dubravko Šimenc, glumac Hrvoje Kečkeš i drugi poznati Zagrepčani.

Zbog bolesti sa spektakla je izostao i veliki Velimir Zajec, najveća poveznica klubova, no on se navijačima posebnom porukom obratio prije utakmice.

Na početku nedjeljnog programa u veteranskoj konkurenciji slavila je ekipa AD Tokić & Zloćo i prijatelji Mate Čuljka u kojima samo strijelci Penava, Morina i Grdović govore kakvu su malonogometne legende okupili. U ženskoj konkurenciji Trofej Dinamo uzele su cure ŽMNK MC Plus.

Futsal Dinamo sezonu 1. HMNL počinje 6.10. protiv Slavonskog broda, a nakon toga ide u goste prvacima u Makarsku. Nakon toga slijede dvije domaćinske utakmice 20. i 27. listopada. Najprije dolazi šibenska Crnica pa slijedi gradski derbi protiv Uspinjače. Godišnje karte za sezonu 2018./19. uskoro kreću u prodaju.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter