Futsal Dinamo lovi završnicu Kupa i priprema se za novu humanitarnu akciju

Večeras u 18.15 u Domu sportova II odigrat će se utakmica osmine finala Hrvatskog malonogometnog kupa između prvoligaša Futsal Dinama i drugoplasirane momčadi 2.HMNL Istok Nove Gradiške. Pobjednik ovog dvoboja izborit će završni turnir osam najboljih momčadi Kupa Hrvatske koji će se održati iduće godine.

Taj dvoboj Kupa bit će uvertira za tradicionalnu humanitarnu akciju „Plavi Sveti Nikola“ koja se održava u sklopu domaće prvenstvene utakmice svake godine od 2017.

Gost šestog Plavog Svetog Nikole bit će MNK Osijek, povratnik u 1.HMNL, a dvoboj se igra u nedjelju, 4. prosinca s početkom u 18 sati.

Ove godine Futsal Dinamo organizirao je akciju za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji u čijem radu sudjeluje oko 40 djece i mladih s cerebralnom paralizom, Down sindromom, intelektualnim i motoričkim poteškoćama, poremećajima autističnog spektra i drugim poteškoćama.

Za ovu prigodu Futsal Dinamo je dizajnirao posebne dresove koje će igrači kluba nositi na utakmicama protiv Nove Gradiške (25. studenog, Dom sportova II) i Osijeka (4. prosinca, Kutija šibica), a Dinamovi igrači i svi koji se želje priključiti humanitarnoj akciji moći će za njih licitirati na Futsal Dinamovoj Facebook stranici, od nedjelje 27. studenog do nedjelje 4. prosinca, odnosno dana prvenstveno-humanitarne manifestacije Plavi Sveti Nikola.

Osim humanitarne akcije, Futsal Dinamo je pripremio i poklon pakete za najmlađe navijače, a koje će dijeliti plavi Sveti Nikola na utakmici protiv Osijeka, 4. prosinca u Kutiji Šibica.

“Pozivam sve ljude dobrog srca da sudjeluju u humanitarnoj aukciji koju organizira Futsal Dinamo za mlade polaznike Judo kluba Fuji iz Velike Gorice. Na aukciji ćete moći kupiti naše dresove koje smo nosili na utakmicama, a koji su posebno dizajnirani za ovu aukciju, pa je riječ o unikatnim dresovima. Nadam se da će što više ljudi sudjelovati u aukciji kako bi skupili što više sredstava za klince kojima je potrebna pomoć i da će naši navijači još jednom pokazati veliko plavo srce kao puno puta dosad!”, rekao je Filip Novak, igrač Futsal Dinama i povremeni reprezentativac.

Cijena ulaznice za obje utakmice iznosi 30 kuna.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter