Futsal Dinamo objavio protivnika i program Šalate 2021

Foto: Futsal Dinamo

Na zagrebačkom stadionu Šalata, 11. i 12. rujna ove godine, održat će se osma manifestacija Futsal Dinamo na Šalati, na kojoj se igra završnica natjecanja Trofej Dinamo i na kojoj zagrebački futsal klub protiv atraktivnog protivnika predstavlja momčad za iduću sezonu koja počinje početkom listopada.

Nakon što su na Šalati gostovali klubovi iz Engleske (Nottingham University), Grčke (Doukas i Panathinaikos), Italije (Milano) i Švedske (Hammarby) Futsal Dinamo će ugostiti klub iz Hrvatske koji također funkcionira prema demokratskom načelu ‘jedan član, jedan glas’.

Šibenik 1983 je već jednom gostovao na Šalati, ali ne u sklopu manifestacije Futsal Dinamo na Šalati, već na oproštaju od dva preminula Dinamova igrača Oskara Kadrnke i Matije Capara u lipnju 2018. godine.

Program na Šalati počinje u subotu 11. rujna utakmicama četvrtfinala i polufinala malonogometnog natjecanja Trofej Dinamo. U subotu će se saznati i osvajač trećeg mjesta.

U nedjelju program počinje ‘Superkupom Oskara Kadrnke’ između osvajača „Memorijalnog turnira Oskar Kadrnka“ 2021. i osvajača „Memorijalnog turnira Prijatelji za Oskara“ 2021.

Slijedi utakmica finala Trofeja Dinamo te središnji događaj manifestacije, utakmica između Futsal Dinama i Šibenika 1983.

„Ponosan sam jer će se manifestacija Futsal Dinamo na Šalati održati osmu godinu u nizu. Pozivam sve da nam se pridruže na samoj Šalati ili putem malih ekrana. Nakon što smo prošle godine Šalatu igrali bez publike, ove nam se vraćaju naši članovi i Bad Blue Boysi. Šalata je jedinstveni događaj kakvog u Zagrebu nema i drago mi je da nastavljamo s tom tradicijom“, rekao je predsjednik Futsal Dinama dr. Nikola Milojević.

Iz Futsal Dinama su objavili kako će u narednim danima na svojoj web stranici i ostalim kanalima objaviti sve potrebne informacije oko ulaznica i broja gledatelja na Šalati 2021.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter