Futsal Dinamo osvojio broncu na Svjetskom klupskom prvenstvu

Foto: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Generacija Futsal Dinama 2004./05. osvojila je broncu na Svjetskom klupskom prvenstvu koje se igralo u Barceloni. U borbi za treće mjesto naši mladići svladali su Dinu iz Moskve 2:1, koju smo nadvisili i u borbi za prvo mjesto u skupini.

Nakon poraza od Rose Cityja u polufinalu, Plavi se nisu demoralizirali i u utakmici za treće mjesto krenuli smo agresivno po pobjedu. No, nakon nekoliko propuštenih prigoda ruska momčad je povela i na odmor otišla s prednosti od 1:0.

Međutim, u nastavku utakmice Plavi se nisu predali i brzo izjednačili autogolom nakon sjajnog solo-prodora Marka Antonija Gadže, da bi pobjedu Dinamu donio Nikola Barbarić nakon što je “zavaljao” suparničkog golmana.

Dinamo je tako ostvario veliki uspjeh, dok će se za zlato u našoj kategoriji sutra boriti Barcelona i Rose City iz Portlanda.

Spomenimo i to da su kadeti Futsal Dinama osvojili Masters u Splitu. Oba ostvarenja, naravno, posvećena su prerano preminulom Mati Čuljku, jednom od osnivača kluba.

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter