Futsal Dinamo svladao prvaka Švedske i Ibrahimovićev klub!

Foto: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Futsal Dinamo je na Šalati na tradicionalnoj uvertiri u novoj sezoni igrao protiv švedskog Hammarbyja, kluba koji je u djelomičnom vlasništvu Zlatana Ibrahimovića.

Futsal Dinamo je slavio sa 6:3 nakon što je utakmicu prelomio s tri pogotka u posljednjih pet minuta. Dva gola postigao je Davor Kanjuh, a po jedan Kristijan Grbeša, Daniel Matković, Mateo Mužar i Hrvoje Penava.

Dinamo i Hammarby su odigrali odličnu utakmicu prepunu sjajnih poteza i golova, a Plavi su predstavili sasvim novu mladu momčad s nekoliko ovoljetnih pojačanja.

Bila je to prva Šalata odigrana bez prisustva gledatelja, ali održavanje ove tradicije iznimno je važno za Futsal Dinamo koji je ponosan na to što je uspio organizirati međunarodnu utakmicu protiv renomiranog suparnika.

Snimka utakmice:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter