Gavranović ne igra protiv Dinama!

foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Večer uoči derbija na Maksimiru između dviju vodećih momčadi Hrvatski Telekom Prve lige, Dinama i Rijeke, iz redova gostujuće momčadi stiže nam informacija da Mario Gavranović neće sutra istrčati na Maksimiru. Dapače, nije niti otputovao u Zagreb s ostatkom ekipe.

Kako neslužbeno prenose riječki mediji, Gavranović, koji je u četvrtak sudjelovao na konferenciji za medije pred odlazak u Zagreb, na posljednjem je treningu zadobio ozljedu zadnje lože koja ga priječi u sutrašnjem nastupu. Osim njega, trener Kek ne može računati na Hebera, Mišića i Vešovića, dok je Bradarić upitan. Uz navedene probleme, neigranje Gavranovića predstavlja golem hendikep za aktualnog prvaka, kojem prijeti izostanak praktički svih glavnih vedeta.

Radi li se doista o ozljedi ili je ovo samo dodatna priprema terena za transfer Gavranovića u Dinamo, koji se umalo zbio već minulog ljeta, a navodno će se finalizirati u siječnju?


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter