Godina dana do novog futsal spektakla u susjedstvu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nešto manje od godine dana nas dijeli do novog UEFA Futsal Eura, koji će se opet odigrati u susjedstvu. Nakon što ga je prošle godine ugostio Beograd, iduće godine najboljih 12 europskih reprezentacija gostovat će u Ljubljani.

Prekjučer je glavni grad Slovenije ugostio posebnu svečanost, kojom su organizatori obilježili godinu dana do početka UEFA Futsal Eura 2018. Brojni ugledni gosti, među kojima su bili i ambasador UEFA Futsal Eura 2016 Dejan Stanković, uglednici iz UEFA-e, aktualni izbornik slovenske “velikonogometne” reprezentacije Srečko Katanec te gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković, izrazili su nadu da će europski velemajstori futsala napuniti Arenu Stožice u kojoj će se od 30. siječnja do 10. veljače odigrati svi susreti.

Prva runda kvalifikacija za ovaj futsal spektakl već je završena, a u travnju slijedi glavni dio kvalifikacija, nakon kojeg će biti poznatih sedam sudionica europskog prvenstva, dok će ostale četiri reprezentacije biti poznate nakon jesenskih dodatnih kvalifikacija. Na prvenstvo je direktno plasirana samo Slovenija, dok u kvalifikacijama nastupa i Španjolska, koja se u Beograd nakon finalne pobjede protiv Rusije okitila zlatom.

Težak put do karte za nastup u Sloveniji čeka Hrvatsku, koja će u glavnom dijelu kvalifikacija nastupiti u Ukrajini te će se za prvo mjesto u grupi boriti s domaćinima, Belgijom i Crnom Gorom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email