Goran Sablić preuzeo Hajduk II (VIDEO)

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Goran Sablić je naslijedio Marija Despotovića na mjestu trenera druge momčadi Hajduka. 41-godišnji stručnjak je dogovorio suradnju na sljedećih šest mjeseci, a pomoćnik će mu biti dosadašnji trener kadeta II Siniša Šegović.

Sablić je posljednji angažman imao u moldavskom Sheriffu s kojim je postao i prvak države, a kojeg je trenirao do travnja ove godine. Prethodno je vodio Široki Brijeg pri tome osvojivši kup Bosne i Hercegovine, a još je radio u RNK Splitu gdje je osim seniora vodio i juniorsku momčad s kojom je u sezoni 2014./15. bio prvak Hrvatske.

Njegova igračka karijera je vezana uz Hajduk gdje je stigao iz Junaka prošavši mlađe uzrasne kategorije, a nakon toga je uspješno igrao za seniorsku momčad s kojom osvaja Hrvatski nogometni kup 2000. godine te naslov prvaka godinu dana kasnije. Nakon toga je 2003. godine prešao u kijevski Dinamo gdje je igrao do 2008. godine kada odlučuje prekinuti karijeru. Za Hajduk je igrao još na posudbi u sezoni 2007./2008. Za reprezentaciju Hrvatske upisao je pet službenih nastupa. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email