Gorica odgodila i susret 10. kola s Varaždinom

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

HNK Gorica je nakon novog vala testiranja kojim je broj zaraženih na koronvirus porastao na ukupno 16 članova kluba odlučila odgoditi i susret 10. kola HT Prve lige s Varaždinom koji se trebao igrati u petak 30. listopada.

Prethodno je odgođen dvoboj 9. kola u kojem su izabranici Valdasa Dambrauskasa u nedjelju trebali ugostiti Rijeku, a novi datumi odigravanja tih utakmica još uvijek nisu poznati.

Klub je u današnjem priopćenju potvrdio da je koronavirus detektiran kod 13 igrača i tri člana stručnog stožera koji su odmah upućeni u samoizolaciju, a nitko od njih trenutno nema simptome bolesti te se osjećaju dobro.

HNK Gorica će tako ponovno na teren u utakmici 11. kola HT Prve lige u kojem se susreće sa Slaven Belupom, a koja će se igrati u nedjelju, 8. studenog, od 19 sati. Prvotno se navedeni susret trebao igrati dva dana ranije, no termin je promijenjen zbog novonastalih okolnosti.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter