Gorica preprodala Kotarskog

Dominik Kotarski je novi vratar PAOK-a s kojim je potpisao ugovor do konca lipnja 2026. godine. U grčki klub je stigao iz Gorice za neslužbenu odštetu od 1,8 milijuna eura te bonuse.

Velikogorički prvoligaš je prethodno nakon sezonske posudbe iskoristio opciju otkupa mladog hrvatskog reprezentativca od Ajaxa za milijun eura.

– “Prije svega želio bih zahvaliti predsjedniku Črnku, trenerima, igračima i svim ostalim zaposlenicima na ukazanoj prilici te ugodnoj i obiteljskoj atmosferi tijekom cijelog perioda provedenog u klubu. Gorica mi je omogućila napredak u nogometnom smislu i uvijek ću se rado prisjetiti tih godinu dana koliko sam proveo u klubu. Gorici i sad već bivšim suigračima želim puno sreće u nadolazećim sezonama”, rekao je Kotarski na oproštaju od Gorice.

Kotarski je prošle sezone u Gorici upisao 28 nastupa pri tome primivši 38 golova, a u osam navrata je svoju mrežu sačuvao netaknutom.

U aktualnom ciklusu je i standardni vratar mlade hrvatske nogometne reprezentacije za koju je zabilježio minutažu u osam susreta.

Ponikao je u Dinamu iz kojeg je u siječnju 2018. godine uz odštetu od dva milijuna eura preselio u nizozemskog velikana. Međutim za prvu momčad Ajaxa nikada nije upisao službeni nastup.