Gorica transferirala ganskog stopera u Švedsku

Foto: Orebro
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nasiru Moro je napustio Goricu te je ostvario transfer u švedskog prvoligaša Örebro SK s kojim je dogovorio suradnju do 2023. godine. Iznos odštete koju je ovom prilikom dobio velikogorički klub nije javno objavljena.

Ganski stoper je u Gorici proveo protekle tri godine nakon što je stigao iz Accre Lions te je u tom periodu upisao 26 nastupa u kojima je postigao po jedan gol i asistenciju. Jednu sezonu je proveo i na posudbi u drugoligašu Sesvetama.

– “Zahvaljujem predsjedniku kluba Nenadu Črnku, kao i svima u klubu na lijepim godinama koje smo proveli zajedno. Bilo mi je zadovoljstvo biti dio ove ekipe i želim Gorici puno sreće u postizanju novih ciljeva.”, izjavio je Moro za službene stranice Gorice.

Za novi klub je pak rekao: “Odličan je osjećaj biti ovdje. Razgovarao sam sa svojim prijateljem Jiloanom Hamadom i on mi je rekao lijepe stvari o klubu. Riječ je o uzbudljivom projektu i zadovoljstvo mi je što mogu biti njegovim dijelom. Radujem se nastupu pred našim navijačima kako bih im pokazao svoje mogućnosti.”

Örebro se nakon 12 utakmica nove sezone nalazi na posljednjem mjestu Allsvenskan lige sa samo osam osvojenih bodova, a član kluba je ovog ljeta postao i Jiloan Hamad koji mu je pristupio nakon što mu je istekla suradnja s Goricom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email