Grad Zagreb najavio izgradnju stadiona u Kranjčevićevoj

Foto: FB Trešnjevka - sjever je NAŠA

Iz zagrebačke gradske uprave su putem dogradonačelnika Luke Korlaeta za drugu polovicu 2023. godine najavili izgradnju stadiona u Kranjčevićevoj. Preduvjet je to da se 2024. godine krene u rušenje i izgradnju novog stadionu u Maksimiru.

Na stadionu u Ulici pjesnika, gdje sad u SuperSport HNL-u igra Lokomotiva, svoj dom bi tako privremeno pronašao Dinamo te reprezentacije Hrvatske.

Projekt stadionu u Kranjčevićevoj je gotov pa je tako u ponedjeljak, 12. prosinca, u Područnom uredu Gradske uprave Trešnjevka održana prezentacija na kojoj su o njemu govorili prof. Vladimir Kasun, dipl. ing. arh. i dr. sc. Luka Korlaet, zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba.

Iz Grada stižu nadanja da će se u sufinanciranje radova uključiti i država te Hrvatski nogometni savez, a stadion bi trebao imati do 12 tisuća mjesta. Početak radova je predviđen do konca 2023., a isti bi trebali trajati godinu dana.

Pogledajte video i slike s prezentacije:Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter