Gradski derbi ipak će se održati: Dinamo i Uspinjača Gimka loptu i parket zamijenili FIFA-om 20!

Foto: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U petak 28. ožujka, u Domu sportova II i pred kamerama Hrvatske nogometne televizije, trebala se odigrati najzanimljivija utakmica posljednjeg kola regularnog dijela 1.HMNL, gradski derbi između Futsal Dinama i Uspinjače Gimke.

No, kao što znamo, nastavak futsal prvenstva, kao i sve ostale sportske aktivnosti, odgođene su za neka kasnija, mirnija vremena.

No, Futsal Dinamo i Uspinjača Gimka ovaj će tjedan ipak odigrati gradski derbi, ali ne na parketu, već u na virtualnom serveru Play Stationa 4.

Futsal Dinamo je tako izazvao gradske rivale na dvoboj u video-igri FIFA 20. Dinamo će predstavljati Filip Novak i Andrija Vrcan, a Uspinjaču Gimku David Mataja i Ivan Obšivač. Ova četiri igrača odigrat će međusobne dvoboje, a ako nakon četiri utakmice rezultat bude izjednačen, odigrat će se majstorica.

Uspinjača Gimka se tako pridružila Dinamu u nastojanju da zabavi svoje navijače u ova teška vremena samoizolacije, ali i da široj hrvatskoj javnosti omogući gledanje jedinog sportskog događaja koji se u ovom trenutku igra u državi.

Prijenos e-sport derbija možete pratiti na Dinamovom YouTube kanalu u petak od 20 sati, a ovaj vikend održat će se i dva Dinamova online turnira u igrici FIFA.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter