h+ #10 – podcast visokog rizika

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Buran tjedan je iza splitskog kluba. U nedjelju je u uzbudljivom derbiju Dinamo odnio sva tri boda s Poljuda te je učinio veliki korak ka novom naslovu prvaka, a nakon utakmice je Nadzorni odbor objavio da je zbog čašćenja sudaca koje je bilo protivno temeljnim vrijednostima kluba dogovoren sporazumni raskid ugovora s predsjednikom uprave Ivanom Kosom koji na funkciji ostaje do imenovanja novog prvog operativca kluba s Poljuda.

Ponedjeljak je pak obilježio incident u kojem je Marko Futacs dobio udarac u glavu, a u utorak su sve recentne događaje komentirali i iz udruge Naš Hajduk.

Kako stanje u Hajduku komentiraju Natalija Đukanović, Goran Antonijević i Bojan Islamović saznajte u večerašnjem podcastu koji počinje od 19:50 na našem You Tube kanalu:

 

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email