Hajduk bez problema za Ultru 2018. godine

Poljud
Foto: hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Novim sustavom UEFA klupskih natjecanja od iduće sezone mijenja se i sam kalendar natjecanja. Izmjene donose preliminarni dio kvalifikacija u kojem naši klubovi ne nastupaju.

Taj preliminarni dio održat će se na datume prethodno rezervirane za 1. kolo kvalifikacija. Time se pomiče početak kvalifikacija za 14 dana, pa su prve utakmice 1. kola 10. i 11. srpnja za Ligu prvaka, a 12. srpnja za Europsku ligu.

Ovime će naši klubovi dobiti i 14 dana više odmora nakon završetka prvenstva.

Poseban problem u proteklom razdoblju je imao Hajduk zbog zauzetosti termina i oporavka travnjaka povodom održavanja Ultra festivala, koji je sljedeće godine u dogovoru s organizatorom pomaknut za 6. – 8. srpnja, a novim kalendarom UEFA natjecanja izbjegnuto je i eventualno poklapanje s 1. kolom kvalifikacija. Bijelima “samo” preostaje kroz domaća natjecanja izboriti nastup u europskim natjecanjima.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter