Hajduk poslao još jednog mladog igrača na posudbu u Sloveniju

Foto: NK Olimpija
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je Michele Šego posuđen slovenskom prvoligašu Bravu Hajduk je još jednog mladog igrača uputio na kaljenje u Prvu ligu Telekom Slovenije. Sljedećih godinu dana član ljubljanske Olimpije biti će ofenzivni veznjak Jakov Blagaić.

“Drago mi je što sam došao na posudbu u Olimpiju. Želim dobru sezonu, kako za klub tako i za mene. Učinit ću sve od sebe da opravdam povjerenje ljudi iz kluba.” – izjavio je Blagaić.

20-godišnjak je član prve momčadi Bilih bio od siječnja prošle godine te je upisao devet nastupa, a prethodno igrao za Hajduk II koji se natječe u Drugoj HNL i za kojeg je u 24 nastupa postigao osam golova. Član je i mladih reprezentacija Hrvatske za koje je od U16 do U20 ranga zabilježio 12 utakmica i jedan pogodak.

Osim Šege i Blagaića Hajduk je ovog ljeta na posudbe uputio i Delića te Skorupa u Varaždin, Sahitija u Šibenik, Juricu i Bushayja u Dugopolje…


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email