Hajduk potvrdio ostanak Lovre Kalinića na posudbi do kraja sezone

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hajduk je danas službeno potvrdio ostanak Lovre Kalinića na Poljudu i u narednoj sezoni. Tridesetjednogodišnji vratar je iz matične Aston Ville ‘Bilima’ posuđen do kraja sezone, a treninzima prve momčadi priključit će se danas.

Sveukupno je do sada kapetan Hajduka za klub odigrao 156 službenih utakmica, a nakon potpisa ugovora za službene je klupske stranice izjavio: “Ponovit ću po tko zna koji put što Hajduk znači meni i mojoj obitelji, pogotovo što znači biti kapetan ovako velikog Kluba. Pregovori su bili dugi, krenulo je prije nekoliko mjeseci, Aston Villa je odgađala do kraja Europskog prvenstva, planirali su me negdje prodati, ali moje misli i želje bile su usmjerene samo prema Hajduku i na kraju smo uspjeli dogovoriti suradnju na još godinu dana. Vjerujem u ove momke, idemo svi zasukati rukave i ne sumnjam da ćemo ove sezone napraviti jako dobre stvari”.

O zaključenom poslu, u kojem se Kalinić prema izvorima Dalmatinskog portala odrekao dijela plaće u iznosu oko milijun eura, kratku je izjavu dao i sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius: “Lovrine nogometne i ljudske kvalitete su svima nama dobro poznate. On je vođa i kapetan koji donosi neprocjenjivo iskustvo u naš klub. Ponaša se kao produžena ruka trenera na terenu te svoje suigrače čini boljima. Njegov nivo kvalitete i već spomenuto iskustvo sigurno će puno pridonijeti razvoju naših mladih igrača, što je već pokazao u šest mjeseci koliko je proveo u Hajduku u posljednjem navratu”.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter