Harry Kane kupio sponzorsku reklamu na dresu svog bivšeg kluba

Foto: Leyton Orient
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Kapetan Tottenhama i engleske reprezentacije Harry Kane otkupio je za sezonu 2020./21. glavno sponzorsko mjesto na dresu svog bivšeg kluba Leyton Orienta.

Kane je otkupljeni prostor potom donirao na način da će na svakoj od tri verzije dresa biti reklame posvećene određenoj dobrotvornoj svrsi. Na glavnom dresu će tako biti zahvala zdravstvenim službama koje sudjeluju u borbi protiv pandemije koronavirusa, a na drugoj i trećoj verziji će se promovirati dječja bolnica i zaklada koja brine o mentalnom zdravlju.

“Rođen sam i odrastao samo nekoliko kilometara od stadiona. Stvarno sam sretan što imam priliku vratiti dio klubu gdje sam ostvario profesionalni početak. Ovo mi također daje platformu da mogu zahvaliti mnogim herojima i dobrotvornim organizacijama koje pružaju njegu i podršku u ovim zahtjevnim vremenima.” – izjavio je Kane.

Leyton Orient je član četvrtog ranga natjecanja u engleskom nogometu, a Kane je u njemu igrao kao 17-godišnjak kad je stigao na posudbu iz Tottenhama. Tu je upisao svoje prve profesionalne nastupe te je u 18 utakmica postigao pet golova.

U humanitarnu akciju se uključio i sam klub koji će u dobrotvorne svrhe donirati 10% prihoda od prodaje dresova.

Tri verzije novih dresova Leyton Orienta


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter