HNK Zadar dobio predsjednicu

Foto: HNK Zadar
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon provedenog javnog natječaja na danas održanoj izbornoj skupštini na čelo HNK Zadar izabrana je Iva Bokanović. Skupština je prethodno dva puta zbog objektivnih okolnosti odnosno zaraze koronavirusom kandidata za predsjednika bila odgođena. Dosadašnji predsjednik Damir Knežević ostavku je podnio još u studenom prošle godine s pojašnjenjem da ne želi biti uteg klubu nakon promjena u gradskom vijeću.

Bokanović je rođena u Zadru gdje je završila osnovnu i srednju školu. U Zagrebu je potom diplomirala na Kineziološkom fakultetu te je postala magistrica sportskog menadžmenta. Cijeli život je u sportu, u ranoj dobi se aktivno bavila rukometom i danas ga igra rekreativno. Radila je i kao kondicijska trenerica i organizator sportskih natjecanja za Hrvatski školski sportski savez. Najviše uspjeha je imala kao voditeljica odjela za medije i komunikaciju u KK Ciboni gdje se zadržala više od četiri godine. U Ciboni je stekla bogato iskustvo, brojna poznanstva i sudjelovala u velikom uspjehu, prva momčad je osvojila prvenstvo Hrvatske (2018./2019.), kadeti su u istoj sezoni podignuli pehar državnog prvaka, a juniori su uz državno prvenstvo osvojili i ABA ligu, navodi se u objavi kluba sa Stanova.

Posljednjih nekoliko mjeseci aktivno je sudjelovala u klupskom projektu “Zadarska dica” koji se može pohvaliti uspješnim humanitarnim akcijama za udrugu “Cukriće” (prijateljska utakmica Zadar – Hajduk) i za oboljelu djevojčicu Petru Adžić (adventska kućica).

Pred novom predsjednicom su razgovori sa svim dionicima vezanim za Klub, nakon čega će se organizirati press konferencija za sve zainteresirane medije kako bi se ostvarilo inicijalno predstavljanje i upoznavanje, zaključuje se u objavi HNK Zadar.

HNK Zadar je klub osnovan u studenom 2019. godine te se trenutno natječe u 3. HNL jug gdje nakon 17 odigranih kola zauzima deseto mjesto na ljestvici s 24 osvojena boda.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter