HNS sredstvima UEFA-e obnavlja travnjake u Splitu, Šibeniku, Velikoj Gorici i Varaždinu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski nogometni savez raspisao je međunarodni natječaj za izgradnju i uređenje hibridnih travnjaka u Splitu, Šibeniku, Velikoj Gorici i Varaždinu.

Nastavak je to hvalevrijednog projekta koji je započeo 2018. godine kada su hibridni travnjak posredstvom Saveza dobili stadioni u Kranjčevićevoj, Maksimiru, Puli, Zaprešiću i Koprivnici što je uvelike doprinijelo kvalitetnijem nogometu u HT Prvoj ligi.

Sredstva za projekt četiri nova travnjaka su osigurana putem UEFA-e odnosno njezina HatTrick programa, a procijenjena vrijednost radova iznosi 2,5 milijuna eura bez PDV-a. Rok za dostavu ponuda je 6. svibnja, a potpis ugovora s izvođačem je predviđen 24. svibnja.

>> UEFA u razvoj nogometa ulaže 775,5 milijuna eura

Radovi na stadionu Poljud u Splitu trebaju početi najkasnije 5. lipnja s rokom završetka 9. srpnja dok na Šubićevcu, Velikoj Gorici i Varaždinu prvi radovi trebaju krenuti koncem mjeseca svibnja, a predviđeni završetak je 22. srpnja.

Osim HNS-a u projekt su uključeni i klubovi odnosno lokalne vlasti koje su se putem svojih komunalnih poduzeća obvezale učiniti pripremne radove.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email